Luotettavaa palvelua ammattitaidolla. Soita 045 8944 858

Perinnekalkkityöt Lohjalta

Palveluihini kuuluvat myös perinnekalkkityöt eli kalkkaus. Kalkkimaali on luonnollisin vaihtoehto rapattujen julkisivujen pintakäsittelyyn. Työskentelen toimipaikastani Lohjalta koko Länsi-Uudenmaan alueella. Lue lisää ja ota yhteyttä!

Kalkkimaalaus vaatii asiantuntemusta

Kalkkimaali poikkeaa muista julkisivumaaleista tekniikaltaan ja toimintaperiaatteiltaan ja siksi vaatiikin työn suorittajilta rutkasti kokemusta ja materiaalituntemusta. Huolellisesti tehty kalkkimaalattu pinta kestää n. 10-30 vuotta, riippuen seinän ilmansuunnasta ja esim. meren läheisyydestä.

Rappausalusta on puhdistettava huolellisesti epäpuhtauksista, kuten suolasta ja pölystä, ja alustan tulee olla kauttaaltaan kuivunut ennen kalkkimaalauksen aloittamista. Maalia tulee sekoittaa huolellisesti jokaisessa vaiheessa, jotta estetään kalkin ja väripigmenttien vajoaminen. Jatkuva maalin sekoittaminen on yksi ratkaisevan tärkeistä tekijöistä työn onnistumisessa.

Maalaus- ja kalkkaustöiden ammattilainen

Kun on kysymys kalkkimaalauksesta ja perinnekalkkitöistä, kannattaa ehdottomasti pyytää asiantuntija suorittamaan maalaustyö. Maalaus Thornberg Oy:llä on pitkä kokemus kalkkimaalauksesta, ja tarjoan myös monipuoliset sisämaalaustyöt sekä ulkomaalaukset.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!