Lohjansaarentie 516 08800 LOHJA 045 8944 858 henry.thornberg@netti.fi

Perinnekalkkityöt

Perinne­kalkkityöt Lohjalta

Palveluihini kuuluvat myös perinne­kalkkityöt eli kalkkaus. Kalkkimaali on luonnollisin vaihtoehto rapattujen julkisivujen pinta­käsittelyyn. Työskentelen toimi­paikastani Lohjalta koko Länsi-Uudenmaan alueella. Lue lisää ja ota yhteyttä!

Kalkki­maalaus vaatii asian­tuntemusta

Kalkkimaali poikkeaa muista julkisivumaaleista tekniikaltaan ja toiminta­periaatteiltaan ja siksi vaatiikin työn suorittajilta rutkasti kokemusta ja materiaali­tuntemusta. Huolellisesti tehty kalkkimaalattu pinta kestää n. 10-30 vuotta, riippuen seinän ilman­suunnasta ja esim. meren läheisyydestä.

Rappausalusta on puhdistettava huolellisesti epäpuhtauksista, kuten suolasta ja pölystä, ja alustan tulee olla kauttaaltaan kuivunut ennen kalkki­maalauksen aloittamista. Maalia tulee sekoittaa huolellisesti jokaisessa vaiheessa, jotta estetään kalkin ja väripigmenttien vajoaminen. Jatkuva maalin sekoittaminen on yksi ratkaisevan tärkeistä tekijöistä työn onnistumisessa.

Maalaus- ja kalkkaus­töiden ammattilainen

Kun on kysymys kalkki­maalauksesta ja perinne­kalkkitöistä, kannattaa ehdottomasti pyytää asiantuntija suorittamaan maalaustyö. Maalaus Thornberg Oy:llä on pitkä kokemus kalkki­maalauksesta, ja tarjoan myös monipuoliset sisä­maalaustyöt sekä ulkomaalaukset.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!