Lohjansaarentie 516 08800 LOHJA 045 8944 858 henry.thornberg@netti.fi

Sisämaalaus ja tapetointi

Sisämaalaus ja tapetointi Lohjalta pääkaupunki­seudulle

Maalaus Thornberg Oy:n palveluihin kuuluvat sisämaalaus sekä tapetointi- ja tasoitetyöt niin uudis­rakennuksissa kuin saneeraus­kohteissa. Tarvittaessa teen myös väri­suunnitelmat ja toteutan myös stailaus­remontteja, joten tilatessasi minut urakkaan saat kattavaa palvelua kodin tai muun tilan uudistumiseen. Palvelen rakennus­liikkeitä, kuntia ja taloyhtiöitä Lohjalta käsin koko Länsi-Uudenmaan alueella. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous saneeraus- tai uudis­kohteestasi!

Pinta­remontit pitkällä kokemuksella

Siistin ja laadukkaan sisätilan vaikutelman takaavat hyvin tehdyt pohjatyöt, oikeaoppiset työmenetelmät sekä huolella valitut materiaalit ja värit. Minulla on yli 30 vuoden kokemus monipuolisista maalaus- ja tapetointitöistä sekä muista pinta­remonteista, joten voit luottaa, että työn jälki on korkealaatuista ja viimeisteltyä.

Miten tilaat tapetointi- ja maalaus­palvelut?

Soita numeroon: Soita 045 8944 858 
tai lähetä viestiä. 

Kun tarvitset lisätietoa, haluat pyytää tarjouksen kohteestasi tai pistää ammattilaisen suoraan töihin, olethan yhteydessä minuun.

Käsittelen ammattitaitoisesti mm

  • sisäseinät
  • lattiat
  • sisäkatot
  • muut tarvittavat pinnat

Uudet tapetti- ja maalipinnat viimeistelevät saneeraus­kohteet

Uudistamalla lattiat, katot ja seinät saat helposti päivitettyä tilan ilmeen nykypäivään. Ja vaikka ei muita kalusteita uudistettaisikaan, on jo pelkällä pintojen uudistamisella valtava vaikutus. Erilaiset tehoste­seinät tapetin tai maalin avulla luovat jännitteitä ja mielenkiintoa tilaan. Väreillä, lämpö- ja kiiltoasteilla sekä kuvioinneilla saadaan tilaan haluttua vaikutelmaa, esimerkiksi pieneen tilaan sopivat vaaleat ja pienet kuviot. Lisää korkeuden tuntua voidaan saada pysty­suuntaisilla maalivedoilla tai tapettikuvioilla. Annan mielelläni lisää vinkkejä siihen, miten oikeanlaisilla tapetti- ja maalivalinnoilla aikaansaadaan haluttu tunnelma.

Juuri muuttamassa?

Oletpa juuri muuttamassa uuteen kotiin tai siirtämässä yrityksesi osoitteen, kannattaa katse suunnata seinille ja muille pinnoille. Jos on suinkin mahdollista, tulisivat sisätilat saneerata ja päivittää toiveen mukaiseksi tässä kohtaa kun kaikkia tavaroita ei ole kannettu sisään. Sisätilan saneeraus on myös asunnon myynnin yhteydessä oiva keino saada lisäpuhtia menoon. Asunto menee paljon nopeammin kaupaksi, kun tilat ovat viihtyisät, eikä pintaremontille näytä olevan juuri sillä hetkellä tarvetta.

Rapiseeko myös ulkona?

Maalausliikkeeni suorittaa asiantuntevasti myös erilaiset ulko­maalaustyöt sekä hallitsee perinteisen kalkki­maalauksen. Pidä kiinteistösi julkisivusta hyvää huolta, se jatkaa samalla myös koko rakennuksen elinikää. Kunnossa oleva julkisivu, materiaalista riippumatta, pitää rakenteet hyvässä kunnossa.

Pyydä tarjous maalaus- ja tasoitetöiden ammattilaiselta!

Kun tarvitset luotettavaa ammattilaista laadukkaan sisäremontin toteutukseen, tiedät kenen puoleen kääntyä. Toimipaikastani Lohjalta palvelen asiakkaita Karjaan, Kirkkonummen, Vihdin, Siuntion, Sammatin, Karjalohjan, Espoon ja Helsingin alueelle, pääsääntöisesti siis koko Länsi-Uudellamaalla. Ota yhteyttä!