Lohjansaarentie 516 08800 LOHJA 045 8944 858 henry.thornberg@netti.fi

Ulkomaalaus

Talon ulkomaalaus kilpailu­kykyiseen hintaan

Maalaus Thornberg Oy suorittaa talon ulkomaalaus- ja saneeraus­työt kohteeseen kuin kohteeseen – ammattitaidolla, aina aikataulussa ja kilpakykyiseen hintaan. Julkisivu­maalauksia olen vuosien varrella tehnyt etenkin taloyhtiöiden ja kotitalouksien kiinteistössä, tietenkin kattavasti myös muissa tarvittavissa kohteissa. Saat maalaus­palveluni Lohjalta koko Länsi-Uudenmaan alueelle varsin edulliseen hintaan. Lue lisää ja pyydä tarjous kohteestasi!

Erikois­osaamistani ovat esimerkiksi:

 • betonisokkelit
 • katot
 • kiviaines­julkisivut
 • lämpö­käsitelty puu
 • metallipinnat
 • parveke­lattiat
 • ulkoikkunat
 • ulko-ovet
 • ulkoseinät

Toteutan myös sisätilojen maalaus-, tasoite- ja tapetointi­urakat julkisivu­remonttien yhteydessä tai erikseen sovittuna.

Mitä talon ulkomaalaus maksaa?

Yleispätevää hintaa / kustannusarviota talon ulkomaalaukselle on vaikea antaa, sillä jokainen kohde on kuitenkin hieman erilainen. Talon ulko­maalauksen hintaan vaikuttavat käsittelytavat, pohjatyöt ja maalattavan pinta-alan määrä. Parhaiten talon ulkomaalauksen hinnan saat selville ottamalla yhteyttä! Kerron mielelläni lisää ja arvioin tarvittavat työvaiheet paikan päällä. Talon ulkomaalaus maksaa kauttani tilattuna kohtuullisesti.

Miten tilaat omakotitalon tai taloyhtiön ulko­maalauksen?

Soita numeroon: Soita 045 8944 858 
tai lähetä viestiä.

Tarvittavaa lisätietoa ja tarjouspyynnöt saat ottamalla rohkeasti yhteyttä! Voit pistää maalarin myös saman tien työhön!

Ulko­maalauksen työvaiheet pää­piirteittäin:

Uudis­rakennuksien ja vanhojen pintojen työvaiheet poikkeavat tietenkin hieman toisistaan, molempia teen mielelläni. Työvaiheet seuraavat nopeasti toisiaan kun hallitsee hyvin erilaiset maalaus­tekniikat ja -menetelmät.

Julkisivun maalaus ja remontti ovat hyvä investointeja

Huoliteltu julkisivu on tärkeä osa julkista imagoa myös liike- ja elinkeino­elämässä. Olen tehnyt julkisivu­remontteja ja -maalauksia erilaisiin kohteisiin jo vuosikymmenten ajan, hallitsen erilaiset pinnat ja materiaalit läpikotaisin. Kun homma on hallussa, voi myös lopputuloksen kestävyyteen luottaa. Julkisivun maalaus ja remontti ovat hyviä investointeja niin kotitalouksien, taloyhtiöiden kuin yritysten kiinteistöihin, sillä se antaa positiivisen ja huolitellun kuvan, sekä ennen kaikkea suojaa rakenteita tehokkaasti.

Huomion­arvoista maalaus­palveluissani on:

 • Työn järkevä hinnoittelu
 • Huolellinen ja kestävä toteutus
 • Annan mielelläni vinkkejä värien suhteen

Millainen julkisivu­remontti teille tehdään? Pyydä hinta-arvio!

Palvelen rakennusliikkeitä, asunto-osakeyhtiöitä, isännöitsijä­toimistoja ja kunnallisia toimijoita Lohjalta koko Länsi-Uudenmaan alueella, Karjaalta aina Helsinkiin saakka. Minulta toteutuu talon maalaus kilpailu­kykyiseen hintaan, tai jos julkisivu­remontti tai -saneeraus on aiheellinen, ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Kun edessä on talon ulkomaalaus -ja -remontti – kysy edullista hintaa Maalaus Thornberg Oy:ltä!